Allidrettens barneidrett

Flint Tønsberg AIL har tilbud om allidrett for barn i alderen 5-9 år (fra og med siste år som barnehagebarn). Dette er øving av basisferdigheter som koordinasjon, balanse, hurtighet og utholdenhet. Vi lærer barna å utføre enkle friidrettsøvelser etter instruksjoner fra trenerne, og arrangerer også ett par interne friidrettsstevner i løpet av året.

Plan over høstens aktiviteter sendes ut pr e-post.

Treningstider:
- Vinterhalvåret: Tirsdager kl. 17.30 - 18.30, Slagenhallen
- Sommerhalvåret: Tirsdager kl. 17.30 - 18.30, Flint friidrettsbane (Løveid)

Forespørsel om nye opptak gjøres via oppmann Linda Konttorp-Berg (barneidrett@ilflint.no)

Send opplysninger om navn og fødselsdato på barn, samt foresattes navn, adresse og mobiltelefon.

Vi holder på ute på Flint friidrettsbanen til været tvinger oss inn utpå høsten en gang. Av utstyr trengs kun sko og klær som egner seg for bevegelse og løping. I Slagenhallen må det være skosåler som ikke sverter. Det kan brukes turnsokker, men faren for å bli tråkket på tærne under diverse lek og aktivitet er stor. Det anbefales å ha med vannflaske til treningene, og vi passer på å ha ett par drikkepauser underveis. Foreldrene er ansvarlige for at eget barn følger beskjedene som blir gitt av trenerne, og for å holde små-søsken unna treningsfeltet. Foreldre oppfordres til å hjelpe til, og vi sender gjerne de som ønsker å bidra som trenere på kurs. Det er opprettet en Facebookgruppe "Flint Allidrett" hvor foreldre og andre interesserte kan følge med på hva som skjer og få informasjon om treningstider og eventuelle endringer.Ove Mårtensson og Edvard Konttorp-Berg er foreløpige trenere. Vi må ha to til for at allidretten skal fortsette.

Medlemskontigent er kr. 300,- pr. år og treningsavgift er kr. 500,-

Elektronisk faktura sendes ut på nyåret.

Ang. videre trening.

Barneidretten i Flint er basert på trenerinnsats fra foreldre. For kommende sesong har ingen trenere meldt seg, og planlagt oppstart 22. august i år blir derfor ikke gjennomført før trenere er på plass. Dersom noen ønsker å stille som trener, ta kontakt med oppmann Linda Konttorp-Berg (privatlkb@gmail.com).

Altså ingen trening 22. august.

Oppmann Allidretten