Innkalling til årsmøte i Flint Tønsberg AIL

Postet av Flint Tønsberg AIL den 18. Feb 2021

Flint Tønsberg AIL inviterer sine medlemmer til årsmøte torsdag 25. mars 2021  kl 18:00. Møtet planlegges avholdt digitalt på Teams.

• Forslag til årsmøtet må være sendt til hovedstyret senest 2 uker før årsmøtet, altså senest 11. mars 2021. Forslag sendes til styreleder i AIL – kjellchr@dugnaden.no
  • Fullstendig saksliste og andre nødvendige saksdokumenter vil legges tilgjengelig på denne siden senest 1 uke før årsmøtet.

Påmelding

Vi tar påmelding til møtet i forkant – påmeldingsfrist er tirsdag 23. mars kl 12:00. De påmeldte vil få tilsendt link til videomøtet på epost i forkant av årsmøtet.

Du kan melde deg på her.

Stemmeberettigede

Alle som har vært medlem i Flint Tønsberg AIL i minst en måned, fyller minst 15 år det kalenderåret årsmøtet avholdes, og har oppfylt sine økonomiske forpliktelser til klubben, har stemmerett.

Saksdokumenter