Innkalling til årsmøte i Flint Tønsberg AIL 27.mai 2020

Postet av Flint Tønsberg AIL den 29. Apr 2020

Flint Tønsberg AIL inviterer sine medlemmer til årsmøte onsdag 27. mai 2020 kl 18:00. Møtet avholdes digitalt på Teams. Vi avholder samlet årsmøte for hovedforeningen og fotballgruppen.

• Forslag til årsmøtet må sendes inn senest to uker før årsmøtet, altså innen onsdag 13.mai 2020
  • Saksdokumenter vil legges tilgjengelig på denne siden senest en uke  før årsmøtet.

Påmelding

Årsmøtet vil bli gjennomført digitalt på Teams. Vi tar påmelding til årsmøtet i forkant. Påmeldingsfrist er tirsdag 26. mai kl 12:00. Alle påmeldte vil få tilsendt link til det digitale årsmøtet og videre instrukser. Avstemming i vedtaksaker vil foregå via SMS.

Klikk her for å melde deg på til årsmøtet

Stemmeberettigede

Alle som har vært medlem i Flint Tønsberg AIL i minst en måned, fyller minst 15 år det kalenderåret årsmøtet avholdes, og har oppfylt sine økonomiske forpliktelser til klubben, har stemmerett.

Saksdokumenter