Flint ungdom som trives med barn - søk trenerjobb!

Postet av Flint Tønsberg AIL den 16. Nov 2018

Allidrettens barneidrett søker trenere fra januar 2019, blant Flints egne ungdommer:

Flint Tønsberg AIL restarter barneidretten. Det blir nå et tilbud for barn i alderen 4-6 år. Vi trener tirsdager fra klokken 17.00 til 18.00. Treningen foregår på Esso Arena. Ute i sommerhalvåret og inne i klubbhusets gymsal om vinteren.

Treningen vil innebære at barna blir kjent med forskjellige idrettsgrener via lek. Det blir øving av basisferdigheter som koordinasjon, balanse, hurtighet og utholdenhet.

Vi har planlagt bistand fra to foreldre hver gang, samt to personer fra seniorgarden i Flint. De fleste her stiller med kompetanse i friidrett.

Vi ønsker en stabil trener som gjerne kan fortsette med dette oppdraget i minst 2 år. Det kan også være aktuelt for to ungdommer å dele stillingen.

Lønnen er 250 kroner timen og det vil bli avlønnet for 3 timer per gang.

Du bør være over 16 år, ha plettfri vandel og trives med å være sammen med barn.

Har du lyst, mulighet og ferdigheter som trener, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med
Torunn Marie Moholdt, tlf 474 48 012, m-mohold@online.no.

Søknadsfrist 30.november 2018.