Flint ungdom som trives med barn - søk trenerjobb!

Postet av Flint Tønsberg AIL den 16. Nov 2018

Allidrettens barneidrett søker trenere fra januar 2019, blant Flints egne ungdommer:


Flint Tønsberg AIL restarter barneidretten. Det blir nå et tilbud for barn i alderen 4-6 år. Vi trener tirsdager fra klokken 17.00 til 18.00. Treningen foregår på Esso Arena. Ute i sommerhalvåret og inne i klubbhusets gymsal om vinteren.

Treningen vil innebære at barna blir kjent med forskjellige idrettsgrener via lek. Det blir øving av basisferdigheter som koordinasjon, balanse, hurtighet og utholdenhet.

Vi har planlagt bistand fra to foreldre hver gang, samt to personer fra seniorgarden i Flint. De fleste her stiller med kompetanse i friidrett. 

Vi ønsker en stabil trener som gjerne kan fortsette med dette oppdraget i minst 2 år. Det kan også være aktuelt for to ungdommer å dele stillingen.

Lønnen er 250 kroner timen og det vil bli avlønnet for 3 timer per gang. 

Du bør være over 16 år, ha plettfri vandel og trives med å være sammen med barn.


Har du lyst, mulighet og ferdigheter som trener, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med
Torunn Marie Moholdt, tlf 474 48 012, m-mohold@online.no. 


Søknadsfrist 30.november 2018.0 Kommentar

Vakker høststemning på Flintbanen

Postet av Flint Tønsberg AIL den 31. Okt 2018

Flint fotballs A-lag vinner 5-3 over Eik 25/10-2018 og sikrer med det opprykk til 3. divisjon. Publikum kjente sin besøkstid i det sure høstværet og kvelden ble minnerik for alle som er glade i Flint. 


0 Kommentar

Samfunnsengasjert fotballgruppe

Postet av Flint Tønsberg AIL den 18. Okt 2018

Fotballgruppen i Flint har "mange baller i luften". De siste årene har det utviklet seg et samfunnsengasjement som fortjener å løftes frem. Stikkord som rus-omsorg, eldreenergi og generasjonsmøte bør stimulere din nysgjerrighet, så du klikker videre på setningen under, og finne ut mer. Fotballgruppen har i forbindelse med høstens Klubben i mitt hjerte prosjekt også lagt opp til et spleiselag hvor du kan være med  og bidra til dette arbeidet. Les mer om dette under. Vi håper du lar deg begeistre til litt raushet så lenge kampanjen varer.

Les mer om Flint Samfunn HER, bli med på SPLEISEN!.


0 Kommentar

KLUBBEN I DITT HJERTE

Postet av Flint Tønsberg AIL den 13. Okt 2018

Kampanjen 2018 var fra 13. til 26. oktober.

14 dager med mulighet for å stemme frem klubben, i 14 dager gjorde Flint-folk dette. Med andre ord, vi hadde 14 lodd i det store lotteriet på 100 000 kr. Her vant vi ikke.

I 2017 kom vi på en beskjeden 449. plass. I år var vi en av få klubber med full pott i antall lodd. Første dagen det ble trukket om 10 000 kr var det vi som var vinneren!

klubbenimitthjerte.no - kampanjen 2018 er med dette avsluttet. All ære til klubbens initiativtagere som gjorde det så lett for oss andre å stemme.
Ennå en byggesten i tråd med visjonen: samhold, stolthet glede!
0 Kommentar

Filmen om Saltverket på Flinthuset

Postet av Flint Tønsberg AIL den 9. Okt 2018

Onsdag 14.11. viste Seniorgarden filmen om Saltverket.
Filmen er produsert av Vallø Historielag og Erik Jakobsen. Denne unike industrien som lå på Vallø på 17-1800 tallet er det få som kjenner til i dag. Visningen samlet ca 50 skuelystne. Fantastisk fin film.
Inger Gaupset Tjorvetjønn i Seniorgarden anbefaler filmen som julegave i år.
Fåes kjøpt hos Vallø historielag.0 Kommentar

Den orginale FLINT sokken

Postet av Flint Tønsberg AIL den 22. Mar 2018

På årsmøte i Flint Tønsberg Ail dukket den gode ærverdige Flint sokken opp. Sokken ble produsert på Ryla Trikotasjefabrikk, som en "spinn-off" av iherdige Flint venner på dugnad. 


Leder i seniorgarden Kåre G. Christensen overrekker her et par orginale UBRUKTE Flint sokker med prislapp til avtroppende leder Sverre Brydøy.


0 Kommentar

Årsmøte gjennomført i Flint Tønsberg AIL

Postet av Flint Tønsberg AIL den 22. Mar 2018

Årsmøte i Flint Tønsberg AIL har avholdt sitt årsmøte. Årsberetning etc finnes i filarkivet. På møtet takket leder Sverre Brydøy av som leder og overlot stafettpinnen videre til Kai Norman Hansen.

Nestleder Jan Gusland takker avtroppende leder Sverre Brydøy for flott tjeneste i FLINT.


0 Kommentar

Grasrotandelen øker til 7% av innsatsen

Postet av Flint Tønsberg AIL den 16. Jan 2018

Fra 1. januar 2018 øker grasrotandelen fra 5 % til 7 % av innsatsen. Flint hadde over tusen registrerte spillere i 2017 som resulterte i at klubben fikk ca. 380.000 kroner i grasrotmidler fra Norsk Tipping. Når grasrotandelen nå øker med 40 %, bør inntekten til Flint i 2018 havne over en halv million, og hvem har sagt at vi ikke kan få flere spillere i "stallen"? Kanskje har du familie eller kjente som vil bidra? Grasrotinntekten fordeles på gruppene etter medlemstall.  


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline