Innkalling til årsmøte i Flint Tønsberg AIL

Postet av Flint Tønsberg AIL den 18. Feb 2021

Flint Tønsberg AIL inviterer sine medlemmer til årsmøte torsdag 25. mars 2021  kl 18:00. Møtet planlegges avholdt digitalt på Teams.

• Forslag til årsmøtet må være sendt til hovedstyret senest 2 uker før årsmøtet, altså senest 11. mars 2021. Forslag sendes til styreleder i AIL – kjellchr@dugnaden.no
  • Fullstendig saksliste og andre nødvendige saksdokumenter vil legges tilgjengelig på denne siden senest 1 uke før årsmøtet.

Påmelding

Vi tar påmelding til møtet i forkant – påmeldingsfrist er tirsdag 23. mars kl 12:00. De påmeldte vil få tilsendt link til videomøtet på epost i forkant av årsmøtet.

Du kan melde deg på her.

Stemmeberettigede

Alle som har vært medlem i Flint Tønsberg AIL i minst en måned, fyller minst 15 år det kalenderåret årsmøtet avholdes, og har oppfylt sine økonomiske forpliktelser til klubben, har stemmerett.

Innkalling til ekstraordinært årsmøte i Flint Tønsberg AIL

Postet av Flint Tønsberg AIL den 5. Aug 2020

Flint Tønsberg AIL inviterer sine medlemmer til ekstraordinært årsmøte onsdag 19. august 2020 kl 18:00. Møtet avholdes i salen på klubbhuset.

• Forslag til ekstraordinært årsmøtet sendes inn senest en uke før årsmøtet, altså innen onsdag 12.august 2020
  • Saksdokumenter vil legges tilgjengelig på denne siden senest en uke  før årsmøtet.

Vi ber om at deltakere møter i god tid før møtestart. Alle som er tilstede skal registreres med navn og kontaktinfo for å sikre grunnlag for eventuell smittesporing.

Saksliste

1. Antall styremedlemmer i fotballgruppen
  2. Lovendring $16 pkt. 14a
  3. Valg av ubesatte verv

Valgkomiteens innstillinger

Paal Knutsen – varamedlem Hovedforeningen

• 40 år
  • Opprinnelig fra Åmli.
  • Kone og 3 barn, datter spiller fotball i Flint.
  • Arbeider innen Politiet.

Gitte Cecilie Langaas Kihl – medlem Hovedforeningen

• 55 år
  • Opprinnelig fra Nordstrand, bodd i Tønsberg i 2 år.
  • Mann og 2 barn.
  • Jobber med IT
  • Tidligere elite håndballspiller Nordstrand og Vålerenga.
  • Utdannet skilærer og løpecoach
  • Den Norske Skiskoles demo-team.
  • Langdistanseløper.
  • Datter spiller på Flint J15

Monica Sommerfryd – medlem Valgkomiteen

• 39 år
  • Gift med  to jenter på 6 og 9 år,
  • bor på Ringshaug. Opprinnelig fra Nøtterøy
  • Har bodd 15 år i Oslo hvor hun jobbet som leder innen bank/finans, hovedsaklig i Nets og OBOS-banken.
  • Jobber nå som Kvalitetsansvarlig i Envo og er
  • Trener for Flint J7

Elisabeth Seehusen – varamedlem Kontrollutvalget

Innkalling til årsmøte i Flint Tønsberg AIL 27.mai 2020

Postet av Flint Tønsberg AIL den 29. Apr 2020

Flint Tønsberg AIL inviterer sine medlemmer til årsmøte onsdag 27. mai 2020 kl 18:00. Møtet avholdes digitalt på Teams. Vi avholder samlet årsmøte for hovedforeningen og fotballgruppen.

• Forslag til årsmøtet må sendes inn senest to uker før årsmøtet, altså innen onsdag 13.mai 2020

Påmelding

Årsmøtet vil bli gjennomført digitalt på Teams. Vi tar påmelding til årsmøtet i forkant. Påmeldingsfrist er tirsdag 26. mai kl 12:00. Alle påmeldte vil få tilsendt link til det digitale årsmøtet og videre instrukser. Avstemming i vedtaksaker vil foregå via SMS.

Klikk her for å melde deg på til årsmøtet

Saksdokumenter

Innkalling til ekstraordinært årsmøte 21.04.20 kl 18:00 - påmelding åpnet!

Postet av Flint Tønsberg AIL den 7. Apr 2020

Flint Tønsberg AIL inviterer sine medlemmer til ekstraordinært årsmøte tirsdag 21. april 2020 kl 18:00.

Det ekstraordinære årsmøtet vil bli gjennomført digitalt på Teams.

Det er kun en sak på sakslisten for dette møtet. Se saksdokumenter, herunder styrets innstilling.

Stemmeberettigede

Alle som har vært medlem i klubben i minst en måned, fyller minst 15 år det kalenderåret årsmøtet avholdes, og har oppfylt sine økonomiske forpliktelser til klubben, har stemmerett.

Påmelding

Påmelding til årsmøtet gjøres her.
Vi sender ut link til årsmøtet og instrukser senest 24 timer før møtestart. Stemmer gis via SMS.

Flint Tønsberg AIL innstiller all trening og arrangementer inntil videre

Postet av Flint Tønsberg AIL den 12. Mar 2020

Flint Tønsberg AIL innstiller all trening, kamper og arrangementer i klubben. Dette gjelder både fotball, håndball og allidrett.

Flint Fotball oppdaterer fortløpende sin nettside med info. Følg oss også gjerne på Facebook.

Flint Håndball